Prunus Komeet; een stukje voorjaar in de winter

Posted by My-Blush in Geen categorie, Prunus | 0 comments

Prunus komeet; de remedie tegen een winterdip

Lange grijze en sombere winterdagen, blue monday’s en winterdipjes. Niet getreurd! Ik heb hier een unieke tip voor u om een stukje vitamine D de woonkamer in te halen en de grijze gloed van de dagen te vervangen met de frisse en vrolijke voorjaarskleuren. De remedie luistert naar de naam Prunus Komeet.

Laat ik allereerst beginnen met te zeggen dat ik persoonlijk last heb van al het bovengenoemde. Als het te lang donker en grauw buiten is zakt de energie mij in de schoenen en wil ik het liefst een comfortabel warm holletje creëren en pas naar buiten komen wanneer de eerste vitamine D stralen zich weer langzaam laten zien. Natuurlijk is dit geen optie, wat mij ieder jaar opnieuw weer dwingt creatief op zoek te gaan naar een manier om die zonnige vrolijkheid en de kleurige en fleurige voorjaar kunstmatig na te bootsen. Mijn oog stuitte direct op de Prunus Komeet. De frisse voorjaarskleuren in mijn interieur zorgen ervoor dat ik mijn gordijnen open wil gooien en aan de grote voorjaarsschoonmaak wil beginnen. Het liefst ga ik direct naar een winkelketen en stem mijn huis af op de prachtige kleuren van deze eyecatcher. Maar welke kleuren moet ik dan kiezen? Zijn u de kleurschakeringen al opgevallen? Wat dit deco rijke product nog unieker maakt, is de uniekheid zelf. Doordat deze relatief korte periodes te verkrijgen zijn, kunt u zich voorstellen dat deze tevens moeilijk te verkrijgen zijn. Des te origineler.

Kortom; last van winterdipjes? Toe aan het voorjaar? Ga voor de Prunus Komeet en wees origineel! Probeer het eens, absorbeer de warme kleuren, kijk naar de bloemen en waan u elders. Waar u ook wilt zijn.

Vanaf morgen verkrijgbaar bij ons, dus neem contact op en wees er snel bij!!!

Voor meer informatie over de prunus kunt u naar http://www.tuinkrant.com/snoeigids/snoei_prunus.htm

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.