Corylopsis Pauciflora

Posted by My-Blush in Corylopsis, Geen categorie | 0 comments

Spring is around the corner!

De eerste zonnestralen, de eerste warmte. Het zorgt ervoor dat al mijn winterse luiheid verdreven wordt en plaats maakt voor ‘s zomerse fanatisme. Ik wil namelijk de beste plek op het terras met de meeste zon, en het langst, zonder een zuchtje wind. En oh ja, als het even kan, wil ik deze delen met een hoop vrienden en gezelligheid. Herkent u zich erin?
Grappig eigenlijk dat sommige bloemen en mensen meer gemeen hebben dan u aanvankelijk zult denken. De Corylopsis Pauciflora vergezelt ons namelijk het liefst naar deze zojuist beschreven ‘meest-ideale-vertoef-locatie’. De perfecte voorjaarsbloesem dus! In groepjes hangen de lichtgele klokvormige bloemen aan de takken te genieten, te absorberen, net als wij. Zoveel mogelijk warmte in zich op te nemen, want je weet nooit hoe lang het duurt, wederom net als wij. Er van genietend zolang het er is. Doe dit ook met de prachtige natuurwonderen om u heen. Grote kans dat u deze schijnhazelaar regelmatig ergens tegenkomt.
Mocht dit zo zijn, sta dan even stil bij deze zonaanbidder. Letterlijk.
Geniet bewust van het nieuwe seizoen en al het moois wat daarbij hoort. Snuif de prettige lichte geur van de Pauciflora op. Hiervoor moet u heel dichtbij staan.
Ik garandeer u, al is het maar voor even, een klein geluksmomentje in uw dag.

Think a little less,
Live a little more.

Tags:

Comments are closed.