Blozende bloesemtakken

Posted by support@outhands.nl in Chaenomeles, Chaenomeles Japonica, Chaenomeles Superba, Geen categorie, Krentenbloesem, Prunus, Prunus Kanzan, Prunus Serrulata, Prunus Spinoza | 0 comments

Blozende bloesemtakken

Wij zijn My-Blush, deze week gaan we beginnen. Wij focussen ons op bloemen die bijzonder zijn. Bloesemtakken die een moment extra speciaal kunnen maken, besheesters die het najaarsgevoel kunnen versterken of voorjaarsbloemen die de lente extra kleur geven. Dat is wat bloemen moeten doen. Ze versterken onze momenten en belevenissen. Dat is ook onze doelstelling. Aan het begin van een ja-woord van geliefden of aan het eind tijdens een onvergetelijk afscheid. Daar richten wij ons op, daar willen wij staan en geloven dat het bloemenvak over zulke momenten gaat. Wij geloven dat we met onze producten, mensen wereldwijd een bijdrage kunnen leveren. Een verhaal kunnen vertellen, troost kunnen bieden of liefde helpen uiten.

Bloesemtakken

We gaan van start met allerlei soorten bloesemtakken; Chaenomeles, Prunus, Magnolia, Corylopsis en nog veel meer bijzondere soorten. Wij zijn My-Blushen dit zijn onze producten. Blush now!

Tags: , , ,

Comments are closed.